Lussemingel 2016 - EY

Det fjärde medverkande företaget på Lussemingel 2016 den 7 december är Ernst & Young, EY.

EY – en arbetsgivare som inte liknar någon annan.

EY är ett globalt revisions– och konsultföretag som erbjuder tjänster inom revision, skatterådgivning, transaktionsrådgivning och managementkonsulting. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Genom utbildning, coachning och praktisk erfarenhet hjälper vi varje medarbetare att utvecklas i önskad riktning. På EY ser vi vidareutbildning som en viktig pusselbit för att skapa trivsel och motivation.

Valet av din första arbetsgivare är kanske ett av dina viktigaste val i livet. Därför vill vi gärna träffa dig i vår monter och ha en dialog kring vad vi kan erbjuda varandra.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna