Rookieperioden 2012

Äntligen är sommaren över och det är dags för Rookieperioden 2012 i Eskilstuna! Det kommer att bli två otroligt roliga veckor som är sprängfyllda med alla möjliga aktiviteter för att de nya studenterna ska känna sig välkomna och lära känna andra på skolan.

 

Imorgon, torsdag, är det samling i Sporthallen i Eskilstuna klockan 09:30 för alla nya studenter på MDH i Eskilstuna. Där kommer en rad viktiga personer hålla välkomstal och sedan kommer alla studenter träffa sin linjeförening för första gången. Sedan följer alla med på en rundvandring i skolans lokaler för att lära känna rum och datorsalar som har betydelse under studietiden på MDH.

 

Så snart som möjligt kommer ett schema komma ut här på hemsidan så att man kan se vilka aktiviteter som är planerade inför Rookieperioden och detta kommer alla Rookisar också få i handen under den första dagen. Det kommer att bli aktiviter så som Amazing Race, brännboll, pubrundor och sittningar.

 

Esekon ser fram emot en otroligt rolig och taggad Rookieperiod och hoppas att de nya studenterna också gör det!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna