Dag 1 - Kontaktmanna 2015

Eftersom att vi denna konferens endast hade en kort bilresa till Västerås behövde Esekons styrelse inte ge sig iväg förrens vid ett. Delar av gänget tyckte dock att resan var lång och stannade därför till på IKEA för en god lunch.

Köttbullar är gott!
Köttbullar är gott!
På plats byttes det om till de nya fina profilkläderna, vita skjortor med våra sponsorers namn samt Esekon-brickan i guld som levererades lagom till konferensen. 
Civilekonomerna höll i kvällsaktiviteten.
Civilekonomerna höll i kvällsaktiviteten.

När alla föreningar anlänt till lokalerna i Rudbeckianska Gymnasiet, fick alla slå sig ner utanför sovsalarna medan projektgruppen och S.E.R.O. presenterade sig. Civilekonomerna höll i kvällens aktivitet, en speed-networking med fokus på drömmar och framtidsmål.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna