Lussemingel 2015 - PwC

Bild: PwCs företagslogga. Klicka på bilden för att komma till företagets hemsida!

Det sjunde företaget som deltar under Lussemingel 2015 den 30 november är:
PricewaterhouseCoopers, PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 600 medarbetare och verksamhet på 100 orter runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 60 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 195 000 medarbetare i 157 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna