Vecka 39

Den här veckan utmärks av två stora händelser vid sidan av studierna för oss ekonomstudenter. För de som går andra året och ska välja inriktning på sin utbildning till våren hålls valinformation den här onsdagen.

 

Valinformationen hålls i Futurum i huset Verktyget och där får man information om de olika inriktningarna redovisning, management och marknadsföring för att underlätta valet av inriktning till vårterminen 2013.

 

Senare på kvällen hålls ett event som är för alla studenter på MDH, Sexmästeriet kör en studentkväll på Filial (ligger vid tågstationen). Tiden är 22-02 på onsdagskvällen/natten och det kommer att vara studentpriser hela kvällen, likt kvällen vi hade stora pubrundan under Rookieperioden. Vi ekonomer kommer att samlas på Royal Oak på Nybrogatan 20:00 för att ladda inför en helkväll med alla andra studenter!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna