Kommande aktiviteter

Så här kan det se ut på Arosfortet Så här kan det se ut på Arosfortet

Under våren kommer det att genomföras en rad aktiviteter för Esekons medlemmar och intressenter. Bland annat ska vi till Västerås och spela såpa fotboll.

 

För att uppdatera och sammanfatta vad som händer i en nära framtid kan vi berätta att ett antal olika aktiviteter kommer att ske nu på våren. Först ut är en såpa fotbollsturnering som anordnas i Västerås och som Eskon har blivit inbjudna till, nu gäller det bara att mönstra ett lag som vi kan ställa upp med!

 

Den 2 april är planen att besöka Arosfortet i Västerås. Där tävlar man i lag och genomför en rad olika aktiviteter så som hinderbanor och klättervägg. Det kan liknas med Fångarna på fortet och kommer att bli hur roligt som helst!

 

Nu kan man anmäla sig till Å-varvet som hålls i Eskilstuna i sommar och dessutom börja planera för att vara med på Fristadskampen som Esekon anordnar i Vilsta den 2 juni. Håll ögonen öppna för mer info eller kontakta: ordforande@esekon.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna