Lussemingel 2015 - Mazars SET

Bild: Mazars SET företagslogga. Klicka på bilden för att komma till företagets hemsida!

Först ut på företagslistan för Lussemingel 2015: 
Mazars SET

Nygatan 35C, 632 20 Eskilstuna. 
www.mazars.se

Martin Dagermark.
tel 016-12 58 70.
martin.dagermark@mazars.se

Mazars är en internationell revisionsbyrå som erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Vi har över 14 000 medarbetare i mer än 71 länder. Vår starka lokala förankring och globala räckvidd gör att vi är tillgängliga där du som kund behöver oss.

Vår fasta övertygelse är att etik, ansvar och spetskompetens är viktigt i alla kundrelationer. Det är så vi jobbar och det är den värdegrund som Mazars företagskultur och partnerskap bygger på! Välkommen att kontakta oss på kontoret i Eskilstuna.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna