SM i Ekonomi

Vi ekonomer på MDH har i år blivit inbjudna till Svenska Mästerskapen i Ekonomi 2012 av organisationen S.E.R.O. Det är en lagtävling som behandlar ekonomiämnets samtliga delar samt aktuella händelser som är relaterade till ekonomi.

 

Alla ekonomer på MDH i Eskilstuna får delta och deltävlingar sker vecka 13. Därefter får de lag som har gått vidare möjlighet att åka till finaldelen som hålls på Linnéuniversitetet i Kalmar senare i vår. Lagen består av tre personer vardera och man kan anmäla flera lag (som tävlar mot varandra) varav en person utses till lagkapten.

 

I samband med finalen hålls en konferans på Linnéuniversitetet den andra helgen i maj där man träffar ekonomistudenter från hela Sverige och utbyter erfarenheter och skapar nya kontakter. Intresseanmälan skickas till ordförande för Esekon, Mikael Broman via mejl: ordforande@esekon.se

 

För mer info, kolla www.smiekonomi.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna