Arbetsmarknadsdag

På torsdag är det Arbetsmarknadsdag för alla Ekonomer på campus i Västerås! Ta chansen att träffa era framtida arbetsgivare! Vi kommer att ha Handelsbanken, Länsförsäkringar, Grant Thornton, KPMG, Ernst&Young, PwC, Civilekonomerna, Unionen, Almi! Välkomna mella kl 10.00-15.00. Ta chansen att vinna Swedish House Mafia billjetter under dagen!

 

Intervju med företagen: Grant Thornton, PWC, Handelsbanken och Länsförsäkringar har man även möjligheten att få en kortare intervju med under dagen den 22/11(denna intervju kan leda till en framtida arbetstillfälle och ett första steg till jobb hos dem!)

 

Dem som är intressade ska maila CV eller kort information om sig och varför de söker jobb hos det/de företagen till med@malekon.se OBS! Sista anmälningsdag Tisdag kl 12.00 (begränsat med platser!)

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna