SMS-tjänsten

För att stå skriven som medlem i Esekon ska man anmäla sig med hjälp av SMS-tjänsten som vi nu har ordnat. Det är ett enkelt sätt för de som vill bli medlemmar att gå med i föreningen. Ett medlemskap hos Esekon är kostnadsfritt men du måste studera ekonomi (antinge program eller kurs) och vi får medlemsbidrag för antalet medlemmar så se till att gå med så fort som möjligt!

 

Om du vill blir medlem genom att använda SMS-tjänsten skickar du helt enkelt texten "Esekon" till 72456 och sedan får du ett formulär direkt till din mobil som du fyller i, hur lätt som helst. För de som är mera bekväma med datorer finns samma formulär under fliken "bli medlem" här på hemsidan. Om ni känner någon som inte har gått med än och som är ekonom här på skolan, sprid detta vidare!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna