Esekons första sittning!

Hösten 2011 grundades Eskilstuna ekonomers studentförening Esekon. Sedan dess har föreningen anordnat dagliga evenemang som gynnar ekonomer på Mälardalens högskola men nu är det hög tid för oss att sätta våra spår i det sociala utelivet.

Vi välkomnar alla studenter på mälardalens högskola till vår första sittning! 
Kvällen börjar med ett välkomst mingel, där vi ger rum för de företag som medverkar under kvällen att presentera sig. Under middagen blir det underhållning i sann studentanda! Sedan tar vår DJ över och vi lämnar det sista kapitlet blankt, var med oss och skriv historia!
 
Denna sittning kommer gå av stapeln den 5 april klockan 18.00 på Tingsgården.
 
För mer info och anmälan se vårt evenemang om detta på Facebook!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna