Styrelseansökan och märkestävling

Vi vill alla hålla linjeföreningen aktiv och för det krävs det aktivt arbetande utskott. Om det är så att du vill engagera dig inom något av de fyra utskottet är det bara att skicka ett mail till det eller de utskott man är intresserade av. Det finns i nuläget även en ledig plats i styrelsen och det är posten som suppleant för det sociala utskottet. Om det finns någon som är intresserad av denna post ber vi er höra av er till någon inom styrelsen senast tisdag!

 

Då vi är nystartade har vi ännu inga egna märken till våra overaller. På tiden att det fixas nu så Esekon anordnar en tävling som kommer pågå fram till den 8e oktober och det går helt enkelt ut på att ta fram ett märke. Har du bara en idé eller skiss kan det ändå värt att skicka in så kanske någon kan fullfölja genomförandet!

 

Inom kort kommer det även göras en beställning på studentoveraller så om det finns någon som ännu inte beställt en overall är sugen på att införskaffa en bör detta meddelas senast onsdag den 3e oktober.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna