Bli medlem


             Ny student på MDU?

Välkommen till Eskilstuna! Som ny student kan det vara svårt att veta vad man kan göra i vår fantastiska stad. Som medlem i Esekon guidar vi dig som ny student, under din studietid & efter examen. Vi följer med dig hela vägen helt enkelt för maximera & förgylla din studietid.
 
Varför ska just du bli medlem?

Vi är en förening för ekonomer, av ekonomer – men våra dörrar står självklart öppna för alla. Det bästa av allt? Ett medlemskap i Esekon är gratis.

Som medlem i Esekon får du ta del av evenemang av olika slag, däribland sittningar, företagsevenemnag, aktiviteter och mycket mer. Vi har något för alla där du själv väljer hur stor del av föreningen du vill vara en del av. 

                       
Bli medlem idag!

Följ länken till Hitract för att bli medlem:
Hitract

För att bli medlem:
1. Ladda ner appen
2. Skapa konto
3. Bli medlem i Esekon, se villkor nedan
4. Aktivera medlemsskapet med hjälp av aktiveringskoden som skickats till din mejl

                                                      Medlemsvilkor

Som medlem i Esekon får du ta del av alla våra aktiviteter och händelser under året. Organisationen finns för att din studietid ska bli rolig, lärorik och för att förbereda dig inför arbetslivet. Medlemskapet ger dig förmånen att påverka såväl utbildning, studentliv och ditt eget kontaktnät inför framtiden. 

Medlemskapet är gratis och det enda kravet är att du studerar på en ekonomprogrsmmet med inriktning företagsekonomi eller en ekonomrelaterad kurs. 

Föreningen är personuppgiftsansvarig för all information på denna sidan och behandlingen av den. Den information som du ger oss behandlar vi konfideciellt, och vi följer Sveriges Personuppgiftslag (1998:204) när vi hanterar dina personuppgifter. 

                                                                             

                                                                           © 2024 Esekon, Mälardalens universitet