Lussemingel 2015 - Grant Thornton

Bild: Grant Thorntons företagslogga. Klicka på bilden för att komma till företagets hemsida!

Det nionde företaget som gör sig redo för Lussemingel 2015 är: 
Grant Thornton
Grant Thornton brinner för att hjälpa företag och entreprenörer att växa och utvecklas.
De är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Grant Thorntons varumärkeslöfte är att hjälpa sina kunder att frigöra potentialen att växa.

De är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Som medarbetare innebär det unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning. För att stå rustad inför de utmaningar du möts av i ditt dagliga arbete får du gå ett individuellt anpassat utbildningsprogram. Grant Thornton har fått flera utmärkelser, bland annat Sveriges bästa arbetsgivare 2015.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna