Dag 2 - Megakonferensen

Under dag 2 på konferensen fick vi lyssna till föreläsningar och även delta på en workshop från Drivhuset som alla andades temat Vilja, Våga, Vinna

Smiling Cashew
Syskonen Linnéa och Joakim Söderling berättade sin historia från idé till verklighet. Deras idé var att skapa arbetsmöjligheter och samtidigt ta fram fairtrade cashewnötter utan onödiga mellanhänder.

Drivhuset
Med Richard Andersson fick vi utmana vårt entreprenörskap, med uppgiften att skriva två ord i varje kategori: Intressen, kunskap & färdigheter, resurser och erfarenheter. 

Grant Thornton
VD Peter Bodin var och föreläste om sin resa genom företaget och även om sin roll som styrelseordförande i den globala styrelsen för GT.

Kavat/Vilhelmsbo
Emma Johansson berättade för oss hur hon startade upp en eventbyrå samt ett bed&breakfast med fokus på att hitta sin inre passion och våga chansa. 

Emma Johansson föreläser om att hitta sin passion och att våga chansa.

På kvällen väntade maskerad med temat Sikta mot Stjärnorna i Kårhuset. Esekon var utklädda till Jackson five (eller six borde vi kanske säga). Ravand var utklädd till Simba från Lejonkungen tillsammans med valberedningen och Jenny till lillebror Mikael från Peter Pan tillsammans med projektgruppen för Kontaktmannakonferensen 2015! Därför är de ej med i bild.

Esekon som riktiga stjärnor, Jackson five (six)

Fler bilder från konferensen hittar ni under fliken foton, direktlänk.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna