Dag 3 - Megakonferensen

Dagen började med en frukost i hotellets lounge, lördagen innehåller sedan Årsmöte och Fullmäktigemöte för de deltagare som är med i Presidiet, medan utskotten träffas på utskottsträffar och föreläsningar.

Like Kommunikation
Bloggerskorna Moa deBruin aka Spiderchick och Matilda Magnisson aka Oprofessionell föreläste om deras bloggverksamhet, podcast och deras resa till SVT. 

Get to work
Karin Bogren talade om entreprenörskap som livsstil, hon påpekar att studenter borde starta företag på sidan om, leva ut sina drömmar och våga testa. 

Breeze Shipping
Grundaren Stefan Lundberg föreläste om att skaffa djupgående kunskap, göra det man är bra på och våga chansa precis som han gjorde för 13 år sedan när skeppsmäkleriet grundades.

Sista kvällen på konferensen avslutas alltid med en bankett, denna gången på Scandic och efterfest i Bogrens Salonger. Banketten bjöd på en hel del tårar när S.E.R.O.s styrelse för 2014 tackades av och diplom delades ut till föreningsmedlemmar som visat lite extra engagemang under året. Vi fick även för första gången se S.E.R.O.s styrelse för 2015 och välkomna dem.

S.E.R.O. styrelse 2014. (Sofie Gustavsson saknas i bild)

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna