Vecka 42

Ännu en vecka full av aktiviteter, plugg och sammankomster är här! Vi tänkte lista en del som är bra och kul att hålla koll på nu i veckan och även sådant som kommer i framtiden.

 

Höststämma

 

Kallelse till höststämman har skickats ut till alla medlemmar i Esekon. Alla som kommer och är medlem i föreningen har rösträtt och får även komma med förslag, så kallade motioner. För mer info om stämmor, kolla stadgarna som finns här på hemsidan.

 

Stämman hålls den 30/10 kl 10:15 i sal e307.

 

Onsdagar

 

Varje onsdag hålls det aktiviteter. Jämna veckor är det pubkväll på Gästis i Gamla stan. Det börjar kl 18:00 och man kan komma och äta kvällens mål och dricka till studentpriser. En linjeförening håller även i en aktivitet varje pubkväll och man träffar många sköna personer!

 

Onsdagar ojämna veckor står Sexmästeriet för party på Filial. Det är gratis att komma in och det är även här studentpriser i baren. Festen håller igång mellan kl 22:00 - 02:00 och vi ekonomer brukar träffas innan vid 19:00 så håll koll på Facebook för info inför dessa event!

 

Aktieklubben

 

Varje måndag håller aktieklubben igång. Hit kommer man om man kan mycket om aktier och vill dela med sig och lära av andra eller om man är sugen på att lära sig från början och kanske vill börja handla med aktier.

 

Vi ses kl 17:00 i Idélabs lokal i huset "Verktyget" varje måndag.

 

Sittning

 

Nu har biljetter till en höstsittning släppts. Den hålls av Sexmästeriet och vi ska få ut mer info så snart som möjligt, så håll koll här och på Facebook!

 

Studiecirklar

 

Vi har börjat köra igång med studiecirklar nu när plugget har börjat på riktigt. Det är för alla ekonomstudenter från alla årskurser. Vi håller till i c-korridoren i huvudbyggnaden på torsdag mellan kl 10:00 - 15:00!

 

I huvudet på en rekryterare

 

Nu i veckan hålls en väldigt intressant föreläsning för de som vill ha lite tips på hur man kan bli bättre på att skaffa ett jobb.

 

"Föreläsningen ger dig svar från rekryterare från välkända företag i regionen, hur de tänker när de ska anställa personal. Hur går deras rekryteringsprocess till, från ansökan till anställningsintervju? Hur görs urval av ansökningar? Vad ligger bakom frågorna och hur tolkar rekryteraren svaren i en anställningsintervju?
Det kommer även att finnas utrymme för dig som student att ställa frågor."

 

Onsdag, kl 15.15 - 17.00 i Filen, Verktyget

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna