Lussemingel 2015 - Unionen

Bild: Unionens företagslogga. Klicka på bilden för att komma till företagets hemsida!

Åttonde företaget som medverkar på Lussemingel 2015 är:
Unionen
Oavsett jobbdrömmar hjälper Unionen till med förberedelserna. Ett medlemskap i Unionen Student gör dig redo för livet efter examen och stöttar dig med smarta råd och tips under tiden du pluggar. Vi hjälper dig bland annat att skriva ett säljande cv och öva upp din intervjuförmåga genom personlig intervjuträning.

Vi vill också se till att du har schysta villkor på extrajobbet, eller drömjobbet – därför erbjuder vi rådgivning om allt från lön och anställningsavtal, till arbetsmiljö och semester.

Unionen Student är Unionens medlemskap för dig som studerar på högskola eller universitet. Medlemskapet kostar bara 100 kronor för hela studietiden och ger dig krafter utöver det vanliga – både under studietiden och i jakten på drömjobbet!

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna