Lussemingel 2015 - Sparbanken Rekarne

Bild: Sparbanken Rekarnes företagslogga. Klicka på bilden för att komma till företagets hemsida!

Tionde företaget som gästar Lussemingel 2015 är en av våra sponsorer: 
Sparbanken Rekarne
Sparbanken Rekarne är den lokala banken som strävar efter att vara en positiv kraft i samhället, de bryr sig och vill göra skillnad. De har en aktiv del i samhället och arbetar hårt för att vara en professionell och kompetent bank. De bygger en modern bank för framtiden och vill ligga i framkant på utveckling av tjänster och teknik. Sparbanken Rekarne erbjuder rådgivning inom lån, pension, försäkringar, finansiering m.m. till både privat- och företagskunder. Bidrar även lokalt med i genomsnitt 9 miljoner kronor varje år genom Sparbanksstiftelsen Rekarne.

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna