Årets sista möte

Idag, onsdag, hölls det sista styrelsemötet för i år. Många glada och roliga nyheter togs upp av utskotten! Bland annat röstades Oliver Der Nederlanden och Marcus Persbrink in i föreningen på olika positioner.

 

Oliver kommer att arbeta som mediaansvarig inom marknadsföringsutskottet. Han kommer därför ha ansvar för fotografering, film och annan mediakopplad verksamhet inom Esekon. Marcus är vald till suppleant i utbildningsutskottet på grund av tidigare meriter inom det området under gymnasietiden.

Det sociala utskottet har också haft utskottsmöte idag och där kom mycket att handla om sittningen som planeras till februari/mars. De hoppas kunna komma med stora och roliga överraskningen och mer info om det kommer givetvis i januari, så håll utkik!

 

Även marknadsföringsutskottet kom med glada nyheter. Märkena har nu kommit och de ser riktigt bra ut, försäljning är redo och om man redan nu vill köpa sina märken kan man höra av sig till ledamot eller suppleant i marknadsföring. Båda märkena kostar 10 kr/st för medlemmar.

 

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna