Inför vecka 43

Dags för en ny vecka med studentaktiviteter i Eskilstuna! Mycket av infot i det här inlägget är sådant som kommer i framtiden men som är bra att hålla koll på.

 

Onsdag vecka 43 - Sexet anordnar sittning på Filial. Tyvärr är biljetterna slutsålda men självklart går det bra för alla att komma på eftersläppet kl 22:00! Därför kommer vi ekonomer att ses kl 19:00, mer info om plats kommer så snart som möjligt på Facebook sidan så håll koll där.

 

Maskeradbrännboll/Halloweenfest - Den 10 november anordnas Maskeradbrännboll här i Eskilstuna! På kvällen samma datum styrs det Halloweenfest i Vakteln (studenthus) mitt i stan. Eftersom det är ett par veckor kvar återkommer vi om tid och plats för brännbollen.

 

Jobba hos Kåren! - Just nu söker Studentkåren två stycken projektledare inför Sveriges förenade studentkårers fullmäktigemöte (SFSFUM). Jobbet går ut på att ansvara för lokalbokning, bidragssökning och sponsorskap, upprättande av samarbetsavtal, funktionärsrekrytering och mycket mer. Alltså väldigt rolig och värdefullt! Man jobbar på 50 % i ett halvår och får lön. Kolla in detta på www.karen.nu

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna