Det här händer under Rookieperioden

I Eskilstuna är det Sexmästeriet som arrangerar de flesta evenemangen under rookieperioden. Tänk på att man måste anmäla sig till vissa aktiviteter, mer om detta finns på länkarna nedan. När Studenkåren och Sexmästeriet anordnar aktiviteter under Rookieperioden gäller det för alla studenter men Esekon anordnar även aktiviteter som bara är för oss ekonomer.

 

Här kan man se vilka aktiviteter och tider som gäller för alla studenter på skolan: http://www.karen.nu/ny-student

http://sexet.wordpress.com/rookie-vt-12/

 

På schemat som delades ut under första dagen kan ni se vilka aktiviteter som Esekon anordnar, detta schema finns även längre ned här på hemsidan. Ibland ändras aktiviteter pga. olika orsaker, t.ex dåligt väder och då uppdaterar vi direkt här på hemsidan och på vår facebook sida, så håll koll här om ni är osäkra. Dessutom går det alltid att ringa någon av faddrarna om ni undrar hur dagen ser ut eller om ni har några andra frågor.

 

Vår facebooksida heter "Esekon - Eskilstunas ekonomer" och har Esekonloggan som "profilbild".

 

Här är nummer till faddrar som ni kan smsa eller ringa:

 

Marcus: 0706320830

Johan U: 0702688864

Micke: 0760461552

Johan B: 0703333169

 

Glöm inte att höra av er till Micke om ni vill med till Västerås ikväll!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna