Nomineringar till årstämman

Den 29e maj är det dags för årstämman och det är den viktigaste aktiviteten för vår linjeförening. Det är då man kan vara med och påverka, bestämma och besluta vad som ska hända i Esekon under året. En viktig punkt är styrelse- och utskottsposterna. Om du vill nominera dig själv eller någon annan så går det bra att höra av sig till valberedningen. Evelina har ansvar för detta och hon nås via mejl: utbildning@esekon.se

 

Givetvis är man som medlem välkommen att komma med förslag, synpunkter, idéer eller vad man nu kan tänka sig vilja säga. Det kan röra sig om att man vill ha flera tider för studiecirklar, något projekt man vill dra igång eller idéer till rookieperioden. Kontakta ordforande@esekon.se för att komma till tals på stämman!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna